top of page

Wie zijn wij?

_edited.jpg

Petra

Mede-eigenaresse
Brow expert

Petra heeft altijd interesse gehad in beauty. Van nagelstyliste tot visagiste, wimper extension specialiste tot docente visagie. Ze deed dit altijd met plezier naast haar baan als kleding adviseuse maar toch was er iets dat kriebelde.

Ze was vaak bewust en onbewust bezig met wenkbrauwen, de vorm ervan, hoe groot verschil het kan maken voor je gezicht en wat het beste bij iemand past. 

Uiteindelijk was het dus ook de logische keuze om hierin verder te gaan en er echt 100% voor te gaan. En dat werd uiteindelijk Noa Riley Brow Studio. Zij is de brow expert die de behandelingen uitvoert.

Het is voor haar erg belangrijk dat klanten zich comfortabel voelen in de brow studio en dat ze voelen dat er naar de wensen geluisterd wordt.

kelly.JPG

Kelly

Mede-eigenaresse
Behind the scenes

Kelly is de oudste dochter van Petra, heeft een opleiding tot grafisch vormgever gedaan en werkt nu in digital ecommerce. 

Ze heeft de branding ontwikkeld voor de brow studio, de website gebouwd, onderhoudt de social media kanalen en doet de administratie.

 

Ze vindt brows erg interessant, kan uren op social media naar foto's van brows kijken en stond ook te popelen om zelf de powder ombre brows te krijgen van Petra. 

Het feit dat ze dit samen met haar moeder doet vind ze erg leuk omdat ze over en weer sparren over behandelingen, werkwijzes, nieuwe producten (proberen) en dit brengt ze toch nog meer samen.

Voor haar was het ook een logische keuze om samen met Petra deze brow studio op te zetten, zodat ze zelf alle zakelijke aspecten van het bedrijf kan behandelen.

bottom of page